A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Серпнева конференція на тему "Навчання в умовах карантину. Організація освітнього процесу в 2020_2021 навчальному році"

Дата: 28.08.2020 21:30
Кількість переглядів: 13

28 серпня 2020 року в онлайн режимі відбулася Серпнева конференція на тему "Навчання в умовах карантину. Організація освітнього процесу в 2020/2021 навчальному році" за участю начальника відділу освіти, молоді та спорту Харченко Ю.В., спеціалістів Саджениці І.Л., Пляшкової Т.В., Шульги О.С., Сергєєнко В.С., педагогів  ЗЗСО та ЗДО Долинської ОТГ.

Під час конференції, був доведений до слухачів аналіз науково-методичної роботи з педагогічними кадрами освітніх закладів за 2019/2020 навчальний рік, який підготували спеціалісти Відділу освіти та були поставлені чіткі завдання на новий навчальни рік.

Харченко Ю.В. - начальник відділу, розкрила питання про правила навчання в умовах карантину. Наголосила на обов'язковому виконанні всіх протиепідемічних заходів у закладах освіти, які чітко розписані у Постанові №50 від 22.08.2020 року Головного державного санітарного лікаря України. Привітала всіх з початком нового навчального року, побажала здоров'я, щастя, радості, невичерпної енергії при здобутті нових знань, любові та підтримки рідних.

Висловлюємо щиру подяку педагогічним колективам освітніх закладів Долинської сільської ради за участь у серпневій конференції.

З повагою відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень