A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

2019-2020 навчальний рік

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації учасники пробного ЗНО проходитимуть тестування 15 і 17 червня вдома, а не у закладах освіти. Рішення про скасування пробного ЗНО у закладах освіти Уряд ухвалив 12 червня 2020 року через зростання кількості хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19.

«Всі пункти тестування були готові до проведення пробного ЗНО. Але у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації Уряд ухвалив рішення про скасування пробного ЗНО у закладах освіти. Дати проведення основної сесії ЗНО наразі залишаються без змін», – зазначила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Головний санітарний лікар повідомив, що станом на 13 червня епідеміологічна ситуація дозволяє провести основну сесію ЗНО у період з 25 червня до 17 липня.

Український центр оцінювання якості освіти закликає учасників пробного ЗНО та залучених осіб не приходити до пунктів тестування 15 та 17 червня і натомість пройти тести дистанційно у ці ж дні. Інструкцію, як це можна зробити, розміщено на сайті УЦОЯО. 

«Ми розуміємо, що пробне ЗНО – це можливість для учнів спробувати свої сили, відчути атмосферу та краще психологічно підготуватись до основної сесії. Але ми змушені гнучко реагувати на динаміку захворюваності. УЦОЯО забезпечить можливість пройти пробне ЗНО не виходячи з дому. Кожен зареєстрований на пробне ЗНО зможе завантажити тестовий зошит і бланк відповідей, надіслати відповіді до сервісу визначення результатів та отримати свій бал», – додала т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій. 

На 15 червня заплановано пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури. На 17 червня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

Нагадаємо, основна сесія тестування запланована з 25 червня до 17 липня. До зовнішнього незалежного оцінювання допускатимуть осіб із температурою нижче 37,2 С, без ознак респіраторних хвороб та у захисних масках.


Завантажити Наказ Про затвердження заходів щодо проведення у 2020 році на території Долинської сільської ради  зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти

Завантажити Наказ Про організацію та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році в Запорізькому районі Додаток до наказу: календарний план підготовки на проведення ЗНО - 2020

Завантажити Лист Про вчасну реєстрацію для участі у ЗНО-2020 та відправку реєстраційних документів

Завантажити Лист Про призупинення дії наказу Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації та Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти від 13.03.2020 № 170/33 «Про внесення змін до наказу Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації та Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти від 24.02.2020 №120/24 «Про підготовку до проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання та затвердження мережі» 


Шановні колеги,

у зв’язку з запровадженням карантину,  пропонуємо скористуватись ресурсами для підготовки до ЗНО.

За допомогою чат ботів в рамках Всеукраїнського чемпіонату ZNO_BOT_Challenge:

Чат бот з математики: https://t.me/HNEU_ZNO_math_bot

Чат бот з Історії України: https://t.me/HNEU_ZNO_history_bot

Чат бот з Української мови та літератури: https://t.me/zno_ukr_hneu_bot

Промо-відео:

 

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень