A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

2019-2020 навчальний рік

Завантажити Наказ Про проведення І (шкільного) етапу обласних і Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та підготовку до ІІ етапу 2019/2020 н. р.

Завантажити Наказ Про проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та підготовку до ІІІ етапу у 2019/2020 н.р.

Завантажити Наказ Про підсумки проведення ІІ (територіального) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2019/2020 навчальному році

Завантажити Наказ Про проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських, обласних учнівських олімпіад у 2019/2020 навчальному році та підготовку до участі в ІV етапі 2020 року

Завантажити Наказ Про внесення змін до наказу №009 від 09.01.2020 «Про проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських, обласних учнівських олімпіад у 2019/2020 навчальному році та підготовку до участі в IV етапі 2020 року»

Завантажити Наказ Про перенесення терміну проведення обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад


Вітаємо з перемогою!

18 січня 2020 року на базі КЗ «Запорізький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник» ЗОР проходив обласний етап Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії». В олімпіаді взяли участь 63 учні 6-11 класів, які пройшли тестування щодо знання Біблії, написали творчу роботу та розв’язали практичну життєву ситуацію, продемонструвавши досить гарні знання з основ християнської культури та власну громадянську позицію.

В обласному етапі олімпіади «Юні знавці Біблії», від  Долинської сільської ради, брала участь і зайняла ІІІ місце – Корнієнко Любов,  учениця 10 класу Опорного закладу загальної середньої освіти Новозапорізька школа Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області, вчитель, яка підготувала переможницю – Охота Олена Миколаївна.

Вітаємо переможницю та вчителя-наставника! Бажаємо їм подальших успіхів.


Вітаємо з перемогою!

Вітаємо Бурлаку Марину, ученицю 11 класу Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівська школа Долинської сільської ради, і вчителя-наставника - Москаленко Тетяну Вікторівну, за зайняте ІІІ місце в обласному етапі олімпіади з педагогіки та психології.


Завантажити Наказ Про проведення першого і підготовкудо другого етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2019/2020н.р.

Завантажити Наказ Про проведення другого та підготовку до третього етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика у 2019/2020 н.р.

Завантажити Наказ Про  підсумки І та ІІ  етапів Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика у 2019/2020 н.р.

Завантажити Наказ Про проведення серед учнів і студентів обласного етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика і підготовку до підсумкового етапу

Завантажити Наказ Про результати проведення обласного етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика серед учнів і студентів області у 2019/2020 н.р.

Завантажити Наказ Про проведення підсумкового етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мовиім. П.Яцика у 2019/2020 н.р. 


Вітаємо

переможця обласного етапу XX Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика!

З метою піднесення престижу української мови серед молоді, сприяння утвердженню її статусу як державної, забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах життя, 07 грудня 2019 року на базі Запорізького колегіуму «Мала гуманітарна академія»  відбувся III обласний етап XX Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика, в якому взяв участь і зайняв ІІ місцеСвириденко Гліб Олегович, учень 3 класу опорного закладу загальної середньої освіти Новозапорізька школа  Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області, вчитель, яка підготувала переможця  -  Заставська Ганна Володимирівна.

Свириденко Гліб буде представляти Долинську сільську раду Запорізького району Запорізької області на IV Всеукраїнському  етапі XX Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика.

Вітаємо переможця та вчителя-наставника! Бажаємо їм успіхів на нових звершень на наступному етапі інтелектуальних змагань.

  


Завантажити Наказ Про проведення першого та підготовку до другого етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2019/2020 навчальному році

Завантажити Наказ Про проведення другого та підготовку до третього етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2019/2020 навчальному році

Завантажити Наказ Про  підсумки І та ІІ  етапів Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка у 2019/2020 н.р.

Завантажити Наказ Про проведення обласного етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка і підготовку до фінального етапу 2019/2020 навчального року

Завантажити Наказ Про результати проведення обласного етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

 

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень