A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

2019-2020 навчальний рік

Фото без опису

Завантажити Наказ Про проведення І (шкільного) етапу обласних і Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та підготовку до ІІ етапу 2019/2020 н. р.

Завантажити Наказ Про проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та підготовку до ІІІ етапу у 2019/2020 н.р.

Завантажити Наказ Про підсумки проведення ІІ (територіального) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2019/2020 навчальному році

Завантажити Наказ Про проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських, обласних учнівських олімпіад у 2019/2020 навчальному році та підготовку до участі в ІV етапі 2020 року

Завантажити Наказ Про внесення змін до наказу №009 від 09.01.2020 «Про проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських, обласних учнівських олімпіад у 2019/2020 навчальному році та підготовку до участі в IV етапі 2020 року»

Завантажити Наказ Про перенесення терміну проведення обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад


Вітаємо з перемогою!

18 січня 2020 року на базі КЗ «Запорізький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник» ЗОР проходив обласний етап Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії». В олімпіаді взяли участь 63 учні 6-11 класів, які пройшли тестування щодо знання Біблії, написали творчу роботу та розв’язали практичну життєву ситуацію, продемонструвавши досить гарні знання з основ християнської культури та власну громадянську позицію.

В обласному етапі олімпіади «Юні знавці Біблії», від  Долинської сільської ради, брала участь і зайняла ІІІ місце – Корнієнко Любов,  учениця 10 класу Опорного закладу загальної середньої освіти Новозапорізька школа Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області, вчитель, яка підготувала переможницю – Охота Олена Миколаївна.

Вітаємо переможницю та вчителя-наставника! Бажаємо їм подальших успіхів.

Фото без опису


Вітаємо з перемогою!

Вітаємо Бурлаку Марину, ученицю 11 класу Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівська школа Долинської сільської ради, і вчителя-наставника - Москаленко Тетяну Вікторівну, за зайняте ІІІ місце в обласному етапі олімпіади з педагогіки та психології.

Фото без опису


Фото без опису

Завантажити Наказ Про проведення першого і підготовкудо другого етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2019/2020н.р.

Завантажити Наказ Про проведення другого та підготовку до третього етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика у 2019/2020 н.р.

Завантажити Наказ Про  підсумки І та ІІ  етапів Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика у 2019/2020 н.р.

Завантажити Наказ Про проведення серед учнів і студентів обласного етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика і підготовку до підсумкового етапу

Завантажити Наказ Про результати проведення обласного етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика серед учнів і студентів області у 2019/2020 н.р.

Завантажити Наказ Про проведення підсумкового етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мовиім. П.Яцика у 2019/2020 н.р. 


Вітаємо

переможця обласного етапу XX Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика!

З метою піднесення престижу української мови серед молоді, сприяння утвердженню її статусу як державної, забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах життя, 07 грудня 2019 року на базі Запорізького колегіуму «Мала гуманітарна академія»  відбувся III обласний етап XX Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика, в якому взяв участь і зайняв ІІ місцеСвириденко Гліб Олегович, учень 3 класу опорного закладу загальної середньої освіти Новозапорізька школа  Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області, вчитель, яка підготувала переможця  -  Заставська Ганна Володимирівна.

Свириденко Гліб буде представляти Долинську сільську раду Запорізького району Запорізької області на IV Всеукраїнському  етапі XX Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика.

Вітаємо переможця та вчителя-наставника! Бажаємо їм успіхів на нових звершень на наступному етапі інтелектуальних змагань.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Фото без опису

Завантажити Наказ Про проведення першого та підготовку до другого етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2019/2020 навчальному році

Завантажити Наказ Про проведення другого та підготовку до третього етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2019/2020 навчальному році

Завантажити Наказ Про  підсумки І та ІІ  етапів Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка у 2019/2020 н.р.

Завантажити Наказ Про проведення обласного етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка і підготовку до фінального етапу 2019/2020 навчального року

Завантажити Наказ Про результати проведення обласного етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

 

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень