A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Нагородження переможців і лауреатів Конкурсу "Учитель року - 2020"

Дата: 10.09.2020 20:31
Кількість переглядів: 14

Сьогодні  на площі біля адміністративної будівлі обласної державної адміністрації відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020». Святковий захід відвідали голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін, заступник голови Запорізької облдержадміністрації Олександр Свистун, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, голова Запорізької обласної організації профспілки працівників освіти і науки Надія Гринь, педагоги області, інші поважні гості.

“Учитель року” – це конкурс професійної майстерності, який визначає кращих педагогів сучасності і підвищує статус професії. Адже кожен конкурсант став «обличчям» рідної школи, села або міста, району та області. Саме ви – кращі педагоги України, виховуєте дітей, формуєте їх світогляд, розвиваєте талант, а значить - визначаєте майбутнє країни. Нове покоління українців – покоління особистостей. Вони творчі, свободолюбиві та діджитал розвинені. Вони не терплять шаблонів і вимагають від вчителя вміння творчо будувати освітній процес. Нехай участь у конкурсі надихає на нові творчі пошуки і професійні досягнення! Ви – справжні лідери педагогічної громади України. Ви підтверджуєте беззаперечну істину: той, хто хоче змінити світ, повинен почати з себе. Прийміть мої щирі вітання і глибоку вдячність за вашу працю! Кожному вчителю бажаю мати гідних учнів! - привітав переможців конкурсу Віталій Боговін.

Учасниками цьогорічного конкурсу були 280 вчителів з усіх куточків області. Конкурсні змагання проходили в 5 номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта» та «Хімія». За результатами були обрані 25 найкращих педагогів – креативних, компетентних вчителів, які готові діяти на випередження, бути в авангарді сучасної освіти.

Переможців обласного етапу конкурсу також привітали учасники танцювального колективу «БАРБАРИКИ» КЗ «Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Світанок», «Народний художній колектив» вокально-хореографічної студії «Чайка» позашкільного навчального закладу «Міський Палац дитячої та юнацької творчості» та Олег Клименко - акомпаніатор позашкільного навчального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості Заводського району».

Професія вчителя завжди була, є і буде. Учительська справа - одна з найтонших і найделікатніших, а ще – надзвичайно складна. Вчити – це не просто професія, це місія. І тому сьогодні бажаємо вам, дорогі вчителі, щасливих та успішних учнів, які, ввібравши в себе все добре і вічне, з гідністю нестимуть це по життю.

Вітаємо, Савенкову Валерія Олександрівну, вчителя Опорного закладу загальної середньої освіти Долинської сільської ради, яка стала лауреатом обласного етапу конкурсу "Учитель року - 2020" у номінації "образотворче мистецтво".

Бажаємо успіху і подальших перемог на професійній ниві.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень