A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Святкування Нового року в ОЗЗСО Розумівська школа

Дата: 27.12.2020 18:21
Кількість переглядів: 59

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов’язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового року так його і проведеш.

 

Не оминув радісний, святковий настрій і ОЗЗСО Розумівська школа. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік – це свято, коли чудеса трапляються кожну мить. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, з веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекалися! Напередодні канікул у школі відбулися Новорічні свята для всіх учнів школи. Цьогорічні святкування в зв’язку з посиленням карантинних обмежень були проведені для кожного класу окремо, без запрошення батьків та гостей. Але, незважаючи на обмеження, діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах.

 

Колектив закладу, батькі та діти, вдячні керівництву Долинської громади на чолі з головою ОТГ Богданом Федчуком за солодкі подарунки всім учням школи 1-11 класів. Бажають всім міцного здоров’я, миру та злагоди, щоб усі мрії у новому році здійснилися.

Сподіваємося, що цей святковий настрій у дітей залишиться надовго!

Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

З Новим роком!

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень