A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Нагородженні закладів освіти - переможців П'ятнадцятої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2024»

Дата: 12.04.2024 13:33
Кількість переглядів: 30

11 квітня 2024 року під головуванням голови Запорізької ОДА Івана Федорова в просторі "НЕЗЛАМНИЙ ТИТАН" відбулося урочисте нагородження переможців XV Міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти-2024".

На виставці були представлені досвіди роботи педагогічних працівників заклади загальної середньої освіти Долинської сільської ради

ЗОЛОТОЮ медаллю, сертифікатом та дипломом було нагороджено вчителя історії та правознавства Комунального закладу загальної середньої освіти «Новозапорізька гімназія «СМАРТ» Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області БІЛУ Ліну Олександрівну у номінації «Педагогічні засоби подолання освітніх втрат і збереження якості освіти в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення України» з темою досвіду: «Сучасні електронні (цифрові) освітні ресурси як засіб діагностики та подолання освітніх втрат учнів 5-6 класів з навчальних дисциплін громадянської та історичної освітньої галузі в умовах знаходження закладу освіти в зоні активних бойових дій».

 

СРІБНОЮ медаллю, сертифікатами та дипломами були нагороджені педагогічні працівники Комунального закладу загальної середньої освіти «Розумівська гімназія «Темп» Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області: ХОЛОД Марина Василівна – директор гімназії та вчитель математики, КИСЛА Людмила Анатоліївна – заступник директора з НВР та вчитель зарубіжої літератури, БІБІК Ірина Вячеславівна – вчитель біології, в номінації «Упровадження сучасних цифрових технологій, проєктів і програм для підвищення якості освіти» з темою досвіду: «Методичні акценти застосування сучасних цифрових технологій та інструментів в освітньому процесі під час дистанційного навчання для підвищення якості освіти». Також гімназія нагороджена Дипломом за презентацію досягнень, активну участь і значний внесок у розвиток сфери освіти й науки України.

 

 

Вітаємо з перемогою! Бажаємо натхнення, успіхів, нових досягнень і перемог як в педагогічному,  так і в особистому житті!

 

З повагою

Відділ освіти , молоді та спорту Долинської сільської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень