A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Новорічні подарунки здобувачам освіти Долинської сільської ради

Дата: 26.12.2023 12:16
Кількість переглядів: 89

      Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

    Заклади освіти Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області висловлюють найтепліші слова подяки Сільському голові ФЕДЧУКУ Богдану Михайловичу за отримані новорічні подарунки для всіх учнів та вихованців, за створення святкової атмосфери передноворічного свята!

           Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, успіху у повсякденній праці, душевного спокою та достатку. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям.

     Дорогим дітям бажаємо, більше позитивних емоцій, радісних несподіванок, приємних сюрпризів. Нехай життя дарує приємні подарунки та супроводжує удача! Вірте у новорічні дива і вони обов’язково здійсняться!

  

      

  

   

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень