A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Серпнева конференція педагогічних працівників Долинської ОТГ - 2021

Дата: 27.08.2021 17:00
Кількість переглядів: 13

27 серпня на базі Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівська школа Долинської сільської ради за участю начальника відділу освіти, молоді та спорту Харченко Ю.В. та спеціалістів Саджениці І.Л., Шульги О.С., Пляшкової Т.В. та Сергєєнко В.С. відбулися серпневі зустрічі педагогів ЗЗСО та ЗДО Долинської ОТГ на тему: «Тенденції розвитку сучасної освіти: готовність до нового 2021/2022 навчального року».

Роботу розпочали  із загальної зустрічі в актовій залі освітнього закладу, на якій, спеціалісти відділу ознайомили педагогів із детальним порівняльним аналізом методичної роботи відділу освіти та освітніх закладів громади за 2018/2019, 2019/2020 і 2020/2021 навчальні роки. Та ознайомили всіх присутніх з завданнями на 2021/2022 навчальний рік. Керівники презентували оновлені освітні простори підпорядкованих закладів.

  

Потім всі педагоги прийняли участь у засіданнях міжшкільних методичних комісій.

   

  

Серпневі зустрічі відзначилися, ще однією радісною подією: Опорний заклад загальної середньої освіти Розумівська школа, Розумівський комунальний заклад дошкільної освіти «Казка» та Долинський комунальний заклад дошкільної освіти «Мрія» отримали новенькі шкільні автобуси. Автобуси вручили: голова Долинської територіальної громади – Федчук Богдан Михайлович та заступник голови з гуманітарних питань – Данільчак Галина Василівна.

 

  

Висловлюємо щиру подяку педагогічному колективу ОЗЗСО Розумівська школа на чолі з директором  Холод М.В.. за теплу зустріч і створені умови для роботи. А всім педагогам бажаємо наснаги і успіхів у новому навчальному році.

З повагою, відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради

Більше фото тут


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень