A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Вітаємо лауреата другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» у Запорізькій області!

Дата: 26.03.2021 15:48
Кількість переглядів: 15

Протягом листопада 2020 року - лютого 2021 року, за активного організаційно-методичного супроводу працівників КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР, у Запорізькій області, проведено перший зональний і другий (обласний) тури всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021», у номінаціях «Керівник закладу освіти», «Трудове навчання», «Математика», «Українська мова та література».

До участі у відбірковому етапі другого (обласного) туру Конкурсу представлено матеріали 49 педагогічних працівників: по 12 вчителів у номінаціях «Українська мова та література» та «Трудове навчання», 15 вчителів математики та 10 керівників закладів загальної середньої освіти.

Участь у фінальному обласному етапі взяла вчитель образотворчого мистецтва ОЗЗСО Новозапорізька школа, Савенкова Валерія Олександрівна, у номінації «Трудове навчання».

Через складні санітарно-епідеміологічні умови Конкурс проводився у змішаному (очному, онлайн і оффлайн дистанційному) форматі.

 Матеріали і виступи учасників оцінювалися представниками фахових журі, до складу яких входили представники комунального закладу «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради, Запорізького національного університету, та вчителі-методисти закладів загальної середньої освіти м. Запоріжжя та Запорізької області.

За результатами журі Конкурсу, Валерія Олександрівна, стала лауреатом другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021», яку буде нагороджено дипломом Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації.

Щиро вітаємо Валерію Олександрівну з другим місцем, в обласному етапі всеукраїнського конкурсу, та бажаємо натхнення, успіхів, нових досягнень і перемог, як в педагогічному, так і в особистому житті!!!

 

З повагою,

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень