A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Вітаємо з нагородою!

Дата: 13.11.2020 15:29
Кількість переглядів: 15

Дванадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu» проходила з 12 по 14 жовтня 2020 року. Виставку організувала й провела Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Вперше за дванадцять років у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні захід відбувався у змішаному форматі (онлайн, дистанційно, заочно).

На конкурси було подано 212 робіт. Експертну оцінку якості робіт проводили науковці й фахівці Національної академії педагогічних наук України й Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти»

Для учасників виставки були проведені виставкові конкурси «Лідер інновацій в освіті», «Видатні наукові досягнення в освіті» й конкурси з семи тематичних номінацій.

Активну участь в конкурсах взяли освітяни Опорного закладу загальної середньої освіти Новозапорізька школа Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області:  

  1. Карнафель Наталя Анатоліївна – вчитель географії;

  2. Заставська Ганна Володимирівна – вчитель зарубіжної літератури,

які підготували якісні матеріали, стали переможцями й здобули ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ для свого освітнього заклад у номінації «Інноваційна діяльність закладів освіти як важливий фактор забезпечення якості освіти».

Вітаємо директора Кузьміну І.В. та колектив освітнього закладу з визначною винагородою і бажаємо миру, добра, оптимізму, плідної творчої праці, успіхів та подальших вагомих наукових і педагогічних здобутків.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень