A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Підсумкове засідання міжшкільної методичної комісії практичних психологів "Психологічна служба"

Дата: 15.05.2020 14:18
Кількість переглядів: 24

14 травня 2020 року  психологічна служба  відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради  відбулося  дистанційне засідання ММК практичних психологів  в форматі онлайн-конференції  за допомогою  програми ZOOM  для підведення підсумків роботи за 2019/2020 навчальний рік.

На засіданнях було підведення підсумка роботи ММК психологічної служби в освітніх закладах Долинської сільської ради  за ІІ семестр 2019-2020 року.

Керівник  ММК Матвієнко О.Д. ознайомила членів ММК з технікою роботи практичного психолога, «Розтав пріоритети» з елементами тренінгу, для більш ефективної роботи в період карантину.

Обговорили, нові знання та навички в період дистанційного навчання  у зв’язку з  карантином.

Москаленко Т.В. виступила з пропозицією, про необхідність спільних обговорень та взаємодії закладів освіти за допомогою досвіду роботи  Балінтовською групою. З метою ефективного вирішення нагальних проблем в кризових ситуаціях.

Сіряченко С.І. поділилась досвідом про роботу в дошкільному закладі на період карантиину.

Каспірова М.В. розповіла  про роль творчості в діяльності практичного психолога та провела демо-майстер-клас.

  Творчо і цікаво зустріч пройшла за активної участі всіх присутніх, в теплій дружній обстановці. Вирішено проводити подібні зустрічі  за необхідністю, підтримувати один одного. Для досягнення поставлених цілей доцільно продовжити систему роботи з підвищення рівня професійної та особистісної компетентності кожного спеціаліста. В наступному навчальному році на засіданнях ММК планується опрацювати  актуальні питання діяльності психологів: психологічний супровід дітей з особливими освітніми потребами, техніки і прийоми корекційної роботи, підвищення психологічної культури педагогів,учнів та їх батьків та інші.

 Прийняли рішення конструктивно обговорити розробку нової авторської програми для дітей з особливими освітніми проблемами на наступний навчальний рік.

  

Протокол засідання ММК практичних психологів "Психологічна служба"


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень