A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 02.06.2023 14:12
Кількість переглядів: 21

Шановні освітяни, випускники, батьки!

Від щирого серця вітаємо Вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!

2022/2023 навчальний рік завершено в особливих умовах! Завдяки згуртованості всіх учасників освітнього процесу – учнів, педагогів, та батьків нам вдалося організовано завершити навчальний рік.

Вітаємо всіх вас з урочистим, радісним, надзвичайно незвичайним святом «Останнього дзвоника»!

Дорогі випускники! Дитинство – щаслива й радісна планета, кожному з нас доводиться бути на ній лише раз, а далі – нове, доросле життя, в якому необхідно самостійно приймати відповідальні рішення, що стосуються власної долі й долі всієї країни. Ви – молода генерація, яка народилася й виросла у незалежній державі. Попереду у вас нові вершини та досягнення. Креативні й цілеспрямовані, з почуттям власної гідності, будьте впевненими у своїх силах, прагніть більшого й досягайте поставленої мети – і ви станете по-справжньому успішними та щасливими.

Сердечно дякуємо вчителям за Вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які Ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаємо Вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав Ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром! Низький уклін Вам, дорогі освітяни, вихователі та наставники. Силою Вашої думки та теплом душі твориться майбутнє держави.

Всім школярам бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

Щастя всім, добра, міцного здоров’я, успіхів та мирного неба над головою!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень