A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Засідання ММК-січень, 2022 р.

Дата: 06.01.2022 13:49
Кількість переглядів: 24

Початок нового року відзначився щоденними творчими засіданнями міжшкільних методичних комісій, куратором яких є провідний спеціаліст відділу освіти, Шульга Олена Сергіївна.

04.01.2022 року відбулося третє засідання ММК вчителів початкових класів, під час якого голова ММК, Заставська Г.В. , разом із членами ММК здійснили аналіз роботи за І семестр. Також колектив вчителів урочисто привітав вчителя ОЗЗСО Новозапорізька школа, Сасанчину Марину Василівну, з успішним проходженням сертифікації. Наприкінець, Ганна Володимирівна познайомила присутніх з вимогами до оцінювання сучасного уроку.

                

5.01.2022 року пройшла онлайн-зустріч ММК вчителів гуманітарного циклу. Було піднято актуальні питання щодо мотивації, як чиннику успішного формування навчально-пізнавальної діяльності здобувачів освіти; позакласної роботи як форми  підвищення знань з предметів гуманітарного циклу. Протягом засідання вчитель Кисла Л.А. ознайомила членів ММК з нормативно-правовою базою з питань проведення ЗНО-2022. Керівник ММК, Назаренко С.П., здійснила ґрунтовний аналіз роботи ММК вчителів гуманітарного циклу за І семестр, зазначивши основні напрямки роботи у  ІІ семестрі. На завершення зустрічі вчителі-словесники попрацювали у сервісі мentimeter, побажавши один одному плідної праці у ІІ півріччі.

    

На засіданні ММК класних керівників, яке відбулося 06.01.2022 р. на платформі  Zoom, поділилися досвідом в роботі у використанні новітніх сервісів.

  • Розповіли про онлайн-дошки які використовуємо в своїй роботі, наголосили що існує дошка для вчителів точних наук IDroo (тому що тут можна створювати формули і одночасно вести чат з дітьми);

  • Про дошку scrumble, яку можна використовувати під час об’єднання дітей в групи;

  • Про класні таймери https://www.online-stopwatch.com/classroom-timers/ , як можна цікаво об’єднати дітей в групи та виставити час для роботи в групах.

  • Про генератор кросвордів, який можна використовувати і в онлайн режимі і роздрукувати.

Класні керівники поділилися власним досвідом роботи з інтерактивними сервісами.

       

 

Також, 06.01.2022 року відбулося засідання ММК художньо-естетичних дисциплін, на якому вчителі плідно попрацювали, обговоривши низку питань. Зокрема були розглянуто творчий підхід до розв’язання проблемних ситуацій на уроках трудового навчання; сучасні технології художньо-творчого розвитку учнів; впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес з метою формування позитивної мотивації навчання.

Вчителі обговорили дані питання, поділились власним досвідом роботи впровадження їх у роботу. Савенкова В.О. також поділилася прикладом роботи з сервісом Гугл мистецтво та культура, розповіла про курсу з медіаграмотності «Вивчай та розрізняй», ознайомила з прикладами розробок уроків мистецтва. Вчителі виконали інтерактивну вправу на виявлення маркерів правдивої інформації.

           

 

Всі засідання пройшли в затишній, дружній атмосфері та були наповнені корисною інформацією, потрібними відомостями.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень