A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Оздоровлення в закладах загальної середньої освіти Долинської сільської ради 2021

Дата: 10.06.2021 13:43
Кількість переглядів: 17

У системі безперервної освіти, та в час пандемії  канікули, особливо  літні особливо, грають важливу роль для розвитку, виховання і оздоровлення дітей шкільного віку.

Літо – це свого роду місток між навчальним роком, що минув, та майбутнім. Виховна цінність оздоровлення полягає в тому, що є найсприятливішим  періодом  для педагогічно - доцільного, емоційно-привабливого дозвілля школярів: зміцнення та відновлення їх здоров’я, спілкування, створення умов для творчої самореалізації в різноманітних формах, через гру, мистецтво, культуру, та інші сфери дозвілля.

Оздоровлення дітей шкільного віку, у літній період  2021 року,  організовано з 31 травня по 18 червня, на базах Опорних закладах загальної середньої освіти Долинської сільської ради. В пришкільних таборах з денним перебуванням охоплено 40 дітей серед них є діти, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а саме: багатодітні родини – 18 дітей;  діти – сироти – 2 дитини; дитина з особливими освітніми потребами – 1 дитина; дитина з інвалідністю – 1 дитина; ВПО – 1 дитина;  дитина, яка потерпіла від наслідків аварії на ЧАЕС – 1 дитина; діти, учасників АТО – 4 дитини;  діти, здібностями – 3 дитини; малозабезпечені родини – 5 дитини;  діти, батьки яких працівники бюджетної сфери – 4 дитини.

Вихователі пришкільних таборів з денним перебуванням, організовують діяльність дітей, спрямовуючи її на розвиток фізичного, психологічного  та  морального здоров’я.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень