A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Вітаємо з перемогою!

Дата: 21.12.2020 13:26
Кількість переглядів: 14

11 грудня 2020 року відбувся Всеукраїнський дистанційний конкурс авторської прози та поезії «ЯwriteR», за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України. 

Конкурс надав можливість конкурсантам, незалежно від віку та місця їх проживання, рівні можливості для участі, гарантував справедливе суддівство та об’єктивне оцінювання робіт професійним міжнародним журі у різних представлених у конкурсній програмі жанрових номінаціях: авторська проза, авторська поезія. В кожній номінації та віковій категорії учасники отримали звання лауреатів із зазначеним місцем.

В даному конкурсі прийняла участь провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради, Шульга Олена Сергіївна, яка представила на розсуд журі авторську пісню «Не сумуй». За результатами конкурсу, Олена Сергіївна отримала звання лауреата ІІ ступеня (ІІ місце) за пісенний твір, у номінації «Авторська поезія. Пісня», отримала диплом, рецензію та медаль.

Бажаємо авторці нових пісень, а також збільшення кола прихильників її творчості! І нехай всі заповітні мрії обов’язково здійсняться!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень