A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Перша футбольна зустріч ФК «Дніпро» перед початком футбольного сезону 2020 р.

Дата: 25.05.2020 13:11
Кількість переглядів: 12

24.05.2020 р. відбулася футбольна товариська зустріч футбольної команди «Дніпро» з футбольною командою с. Вище Тарасівка. Від 22.05.2020 р. Уряд послабив карантині обмеження, а саме було дозволено проведення спортивних заходів до 50 осіб без глядачів. Команда вирішила не гаяти часу та по скоріше готуватися до футбольних змагань Запорізького району.

Розпочавши з товариської гри, яка була дуже корисна для команди, де можна було подивитися у якій формі наразі перебувають спортсмени, переглянути молодих футболістів, які прагнуть грати у основному складі команди та вперше зустрітися с футбольною командою с. Вище Тарасівки.

По приїзду хлопці були здивовані гарним станом футбольного поля та стадіонна  взагалі – за ним доглядають, та на полі засаджений спеціальний спортивний газон, завжди на таких полях приємно грати.

Отже гра була запекла, команда суперників добре грала та у першому таймі реалізували два моменти, забивши 2 мячіза помилки наших хлопців у захисті. ФК «Дніпро» тиснув та маючи багато моментів не зміг реалізувати у гол суперникам. Так як зустріч мала тренувальних характер, у другому таймі було зроблено багато замін, давши пограти молодим хлопцям та ветеранам футбольної команди, спочатку ми мали гарні шанси на забитий м’яч, але воротар с. Вище Тарасівки проводив гарну гру не дававши шансів на забитий нами м’яч. Загальний рахунок 4:0 на користь Вище Тарасівки.

Після гри сфотографувавшись всі разом, домовились через два тижні, 6-7 червня, щоб команда суперник приїхав вже в гості у с.Нижню Хортицю, де зіграють на футбольному полі «Дніпра». А через тиждень орієнтовано 30 травня ФК «Дніпро» завітає до с. Новослобідка, де на новому футбольному полі з міні футболу зіграють у футбол з місцевими хлопцями, мотивувавши їх до цієї гри.

Наша команда зробила висновки, знають у якому напрямі потрібно працювати і будуть готуватися до майбутніх футбольних змагань. Бажаємо команді розвивати спорт і надалі у нашій громаді, залучати молоде покоління до футболу та здорового способу життя.

Більше фото тут


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень