A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Атестація керівників (заступників керівників) 2021

Дата: 14.12.2021 12:28
Кількість переглядів: 13

Сьогодні, на базі Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області, відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня, до складу якої увійшли: голова атестаційної комісії – Харченко Ю.В., та члени атестаційної комісії  - Саджениця І.Л., Шульга О.С., Чученко Л.М., Тімофєєва Д.С., Холод М.В., Кузьміна І.В, Яковчук С.О. Засідання атестаційної комісії проходило в спокійній, доброзичливій атмосфері. На розгляд членів комісії було представлено атестаційні листи педагогічних працівників з характеристикою щодо усіх видів діяльності за міжатестаційний період.

За результатами роботи атестаційної комісії керівник ОЗЗСО Новозапорізька школа - Кузьміна І.В., та її заступники з НВР - Бабашкіна О.А., Карнафель Н.А. успішно пройшли атестацію керівників, їх заступників та отримали рішення «відповідає займаній посаді». Атестаційна комісія була задоволена результатами проведеної атестації і, насамперед, відповідальною підготовкою педагогів, які атестувалися, їх добросовісним ставленням до виконання професійних обов’язків.

То ж, щиро вітаємо Ірину Василівну, Наталю Анатоліївну і Олену Анатоліївну з успішними результатами атестації та бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності!

                                                    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень