A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Вітаємо з Днем знань!

Дата: 01.09.2021 12:13
Кількість переглядів: 17

Шановні педагоги, дорогі учні, батьки! Щиро вітаємо Вас з Днем знань!

 День 1 вересня завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Усім школярам, бажаємо на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

Сьогодні вперше до школи прийшли маленькі здобувачі освіти – першокласники! Бажаємо їм посидючості за партою і уваги на уроках, веселого настрою і дзвінкого сміху на перервах, чудових ідей і захоплюючих занять, високих оцінок і гідних перемог!

Батькам здоров’я, терпіння, мудрості й наснаги! Найщиріші слова подяки — вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

                                 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень