A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Вітаємо з перемогою!

Дата: 11.03.2021 11:37
Кількість переглядів: 13

1 березня 2021 року відбувся весняний, Всеукрaїнський дистанційний конкурс авторської прози та поезії «ЯwriteR»,за підтримки  Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України, а також Департаменту культури Київської міської державної адміністрації.

У конкурсі вже в другий раз взяла участь провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Шульга Олена Сергіївна.  

На розгляд журі Всеукраїнського конкурсу, яке складалося з професійних журналістів, редакторів, літераторів, сценаристів, режисерів з України, США, Німеччини, Аргентини, Польщі, Канади, Франції, Австрії, Бразилії, Іспанії та інших країн, а також провідних українських викладачів творчих дисциплін, діячів культури і мистецтва, керівників творчих колективів, було представлено декілька поетичних творів (дві пісні і вірш). За результатами конкурсу Олену Сергіївну нагороджено званням Лауреата І ступеня у номінації «Авторська поезія. Змішана.»

Щиро вітаємо з перемогою та бажаємо поетесі подальшого розкриття природного потенціалу. А також невпинного та натхненного крокування до омріяних вершин успіху!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень