A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Засідання ММК учителів початкових класів

Дата: 20.10.2021 11:04
Кількість переглядів: 16

20 жовтня 2021 року відбулося друге засідання міжшкільної методичної комісії учителів початкових класів, яке пройшло у форматі ZOOM-конференції.

Під час зібрання відбулося активне спілкування між вчителями,  обговорення основних аспектів методичних рекомендацій щодо викладання в початковій школі на 2021/2022 н.р. Виступили керівники ШМК Сасанчина М.В. та Безсмертна Л.І. Про особливості викладання в 4 класах розказала Русанова Л.В.

Керівник ММК, Заставська Г.В., продемонструвала впровадження власного педагогічного досвіду «Досліджуємо світ природи: методи, прийоми, засоби», та ознайомила з ігровими таймерами,  для використання на уроках.

Також, всі учасники конференції, мали змогу поділитися враженнями від участі в онлайн-заходах Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Нова українська початкова школа:нові вімири професійного розвитку вчителя» на дошці Linoit.

Наприкінці засідання було підведено підсумки, та прийняті рішення щодо впровадження в роботу передових технологій, редагування календарних планів (внесення змін), та використання ігрових таймерів на уроках.

                                                                           


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень