A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Вітаємо з Днем знань!

Дата: 01.09.2023 10:06
Кількість переглядів: 25

Дорогі діти! Шановні педагоги та батьки!

Щиро вітаємо з Днем знань та початком нового 2023/2024 навчального року!
Новий 2023/2024 навчальний рік розпочинається у часи, коли Україна вистояла у протистоянні з однією з найпотужніших армій світу та продовжує боротьбу з ворогом і внесок кожного з нас наближає спільну Перемогу.

Освіта та знання – безцінне надбання народу, яке визначає його потенціал та розвиток на майбутнє. І тільки освічена людина може здолати всі перешкоди, досягти глибини мудрості та висоти знань.

Усім здобувачам освіти хочемо побажати, щоб ця навчальна подорож принесла не лише знання з підручників, а й розширила ваші горизонти, допомогла розвинути таланти та здібності. Важливо пам'ятати, що кожен день у школі — це можливість стати кращим, дізнатися більше і вирости на крок ближче до своїх мрій. Бажаємо вам сміливості, наснаги та радості від оточуючого світу!

Дорогі батьки, бажаємо вам великого терпіння і величезних сил на весь майбутній рік! Взаєморозуміння з учителями та дітьми, безсумнівної підтримки для своїх крихіток і справжньої гордості за будь-які їхні досягнення.

Шановні педагоги! Бажаємо вам неймовірних сил, здоров’я, натхнення, оптимізму, ентузіазму, сміливості, наполегливості, рішучості, бадьорості та багато чудових ідей, щоб поповнити голови учнів новими знаннями, щоб зробити цей навчальний рік дуже успішним і плодотворним. Всіх благ вам, педагоги!

Бажаємо усім міцного здоров’я, мирного неба, сил, енергії,
успіхів у навчанні та в підкоренні нових вершин!

Все буде Україна!

Разом до Перемоги!

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень