A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Безпечне харчування дітей – запорука здорової нації

Дата: 24.03.2021 09:16
Кількість переглядів: 29

З метою організації якісних умов для  забезпечення  раціональним харчуванням учнів, та вихованців освітніх закладів Долинської сільської ради,  сприяння збереженню їх здоров’я, заступником сільського голови -  Данільчак Галиною Василівною, та начальником відділу освіти – Харченко Юлією Володимирівною, проведено моніторинг стану організації харчування дітей, в освітніх закладах Долинської сільської ради.

Перевірено санітарний стан харчоблоків, ведення  документів, пов’язаних з організацією харчування, умови зберігання та доставки продуктів харчування, дотримання санітарно-протиепідемічного режиму, проведено бесіди з працівниками харчоблоків.

З метою попередження порушень вимог Санітарного регламенту, надано рекомендації  адміністрації та працівникам харчоблоку, щодо покращення умов організації харчування в освітніх закладах.

Також слід зазаначити, що для покращення матеріально-технічної бази харчоблоку Новозапорізької школи, закуплено нове обладнання, та тривають роботи щодо його модернізації,  приведенню у відповідність до вимог системи управління безпечністю харчових продуктів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень