A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Об’єднаний кубок Долинської громади та «Червоного променя»

Дата: 12.10.2021 08:36
Кількість переглядів: 12

У суботу, 09 жовтня, на футбольному полі с. Нижня Хортиця, відбулося закриття великого футболу у Запорізькому районі. Футбольний турнір Об’єднаного Кубку районної газети «Червоний промінь», та Долинської громади.

На захід завітали: начальник Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Харченко Ю.В., представник Федерації Футболу Запорізького району Давидюк Г.В., та редактор газети «Червоний промінь» -  Стіна Н. М..

На початку заходу, були підбиті підсумки Чемпіонату з футболу на першість Запорізького району 2021 року. Призи та Кубки отримали кращі команди та гравці району.

Після нагородження розпочався турнір. У змаганнях за престижний Кубок боролися команди:  «Дніпро»,  «Славутич»,  «Агро-Троя»,  «Надія», та нова збірна команда Долинської громади «Зірка».

Перемогу та Кубок, грамоту, м’ячі вибороли у своїх суперників команда «Славутич» (с.Петропіль) . Друге місце у «Агро-Трої», (с.Мар’ївка), третє – ФК «Дніпро» (с.Розумівка). Також призери та кращі гравці були відзначені кубками, грамотами, і м’ячами.

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень