A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Підсумкове засідання міжшкільної методичної комісії вчителів гуманітарного циклу

Дата: 18.05.2020 08:32
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

15 травня 2020 року відбулося засідання ММК вчителів гуманітарного циклу за  участю головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Саджениці Ірини Леонідівни. Зустріч пройшла у форматі відеоконференції

Педагоги прослухали та обговорили звіт про роботу міжшкільної методичної комісії філологів за 2019-2020 навчальний рік( Назаренко С.П.), ефективність роботи в умовах дистанційного навчання (Кисла Л.А., Кулик Л.В., Бікулова Е). Зокрема члени ММК зупинилися на перевагах та недоліках GoogleClassroom – безкоштовного хмарного сервісу, на якому вчителі мають можливість легко та швидко створювати, перевіряти завдання учнів у електронній формі, – не оминувши інших дистанційних платформ (Шевченко М.П., Бабашкіна О.А.)

Виступи  головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Саджениці Ірини Леонідівни з обговорюваних питань були змістовними та обґрунтованими.

Викладачі, які атестувалися в поточному році, мали можливість зробити докладний самоаналіз та самооцінку педагогічних здібностей і професійних якостей (Кулик Л.В.).

На онлайн-зустрічі заслухали повідомлення (Кисла Л.А.) про особливості підготовки до ЗНО в умовах карантину та обмінялися думками з цього питання, зупинившись на тому, що головне – правильно визначити пріоритети. 

На сучасному етапі вчителі-філологи впевнено крокують до змін, підлаштовуючи свої навчальні програми до реального світу і сьогоднішніх проблем, обираючи синхронний, асинхронний або змішаний стиль педагогіки. Бо, як зазначала голова громадської спілки «Освіторія» Зоя Литвин, «місія сучасного вчителя і школи - навчити дітей бути гнучкими у змінах. Також — легко адаптуватися і вміти навчатися впродовж усього життя. Щоб це вдалося, самому треба бути зразком…»

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

Протокол засідання міжшкільної методичної комісії гуманітарного циклу


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень