A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Підсумкове засідання міжшкільної методичної комісії вчителів гуманітарного циклу

Дата: 18.05.2020 08:32
Кількість переглядів: 13

15 травня 2020 року відбулося засідання ММК вчителів гуманітарного циклу за  участю головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Саджениці Ірини Леонідівни. Зустріч пройшла у форматі відеоконференції

Педагоги прослухали та обговорили звіт про роботу міжшкільної методичної комісії філологів за 2019-2020 навчальний рік( Назаренко С.П.), ефективність роботи в умовах дистанційного навчання (Кисла Л.А., Кулик Л.В., Бікулова Е). Зокрема члени ММК зупинилися на перевагах та недоліках GoogleClassroom – безкоштовного хмарного сервісу, на якому вчителі мають можливість легко та швидко створювати, перевіряти завдання учнів у електронній формі, – не оминувши інших дистанційних платформ (Шевченко М.П., Бабашкіна О.А.)

Виступи  головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Саджениці Ірини Леонідівни з обговорюваних питань були змістовними та обґрунтованими.

Викладачі, які атестувалися в поточному році, мали можливість зробити докладний самоаналіз та самооцінку педагогічних здібностей і професійних якостей (Кулик Л.В.).

На онлайн-зустрічі заслухали повідомлення (Кисла Л.А.) про особливості підготовки до ЗНО в умовах карантину та обмінялися думками з цього питання, зупинившись на тому, що головне – правильно визначити пріоритети. 

На сучасному етапі вчителі-філологи впевнено крокують до змін, підлаштовуючи свої навчальні програми до реального світу і сьогоднішніх проблем, обираючи синхронний, асинхронний або змішаний стиль педагогіки. Бо, як зазначала голова громадської спілки «Освіторія» Зоя Литвин, «місія сучасного вчителя і школи - навчити дітей бути гнучкими у змінах. Також — легко адаптуватися і вміти навчатися впродовж усього життя. Щоб це вдалося, самому треба бути зразком…»

  

 

Протокол засідання міжшкільної методичної комісії гуманітарного циклу


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень