A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Чемпіонат району ФК «Дніпро» розпочала з перемоги

Дата: 10.07.2020 08:15
Кількість переглядів: 23

05.07.2020 р. – відбулась гра 2 туру першості Чемпіоната Запорізького району з футболу, в якому ФК «Дніпро» зустрічалася з ФК «Надія» села Біленьке.

Футбольне дербі відбувалось у дуже спекотну погоду, але для вболівальників та футболістів, це не було перешкодою, щоб зібратися у цей день та підтримати рідну команду і зробити футбольне свято для села.

Хлопці та населення дуже скучили за футболом, у звязку з пандемією, тільки на початку липня вийшло розпочати Чемпіонат району з футболу. Нагадаємо, що в 2020 році у Чемпіонаті бере участь сім команд, пять з правого берегу Дніпра, та дві з лівого, команди грають у два кола – закінчуючи наприкінці жовтня.

Команда на гру зібралася у хорошому складі, у цьому році «Дніпро» поповнився молодими, перспективними футболістами, які відразу увійшли до основного складу і змогли показати гарну гру. Перший тайм команди боролися за володіння мячем та центром поля, у якому краще виглядали господарі, але забитих голів, вболівальники так і не побачили. Тільки у другому таймі Дніпряни змогли відмітитися забитими м’ячами, коли гравці ФК «Надії» втомилися і вже не встигали за нашими нападниками, тоді наш гравець Євстратов Максим зміг відкрити рахунок на нашу користь 1:0. Так і мав закінчитися матч, але на останніх хвилинах господарі поля змогли провести результативну атаку, у якій подвоїти рахунок гри 2:0, гол забив гравець  Дніпра Гасенко Максим. Матч закінчився на користь «Дніпра» 2:0.

Наступна зустріч відбудиться 12.07.2020 р. у 10:00 годині ранку на стадіоні с. Нижня Хортиця, наші хлопці будуть грати з командою с. Балабине.

  

Більше фото тут

За подробицями нашої команди можна спостерігати на сторінці: https://www.instagram.com/fc_dnipro_dolynska_hromada/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень