A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 28.05.2021 08:04
Кількість переглядів: 12

Шановні освітяни, випускники, батьки!

Від щирого серця вітаємо Вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших учнів: взято першу сходинку на шляху пізнання.

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде Ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з Вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаємо Вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.

Сердечно дякуємо вчителям за Вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які Ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаємо Вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав Ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром! Низький уклін Вам, дорогі освітяни, вихователі та наставники. Силою Вашої думки та теплом душі твориться майбутнє держави.

Всім школярам бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

З повагою,

начальник відділу освіти, молоді та спорту

Долинської сільської ради –  Харченко Юлія Володимирівна


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень