A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

День зустрічі птахів - 2021

Дата: 30.03.2021 07:49
Кількість переглядів: 14

Київський еколого-культурний центр та ВЕО «Жива планета» проводять Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «День зустрічі птахів – 2021». Конкурс проводиться з метою організації допомоги птахам в обладнанні місць гніздування шляхом розвішування штучних гніздівель.

Активну участь у конкурсі прийняли заклади загальної середньої освіти Долинської сільської ради. Протягом місяця здобувачі освіти ОЗЗСО Розумівська школа  досліджували видовий склад птахів, що повертаються з дальніх країв до рідного краю; проводили різноманітні навчально – розважальні заходи; виготовляли і розвішували «пташині будиночки».

Учні 2 - х класів ОЗЗСО Новозапорізька школа разом з класоводами Захарютою Наталією Сергіївною, Сасанчиною Мариною Василівною та батьками приєдналися до Всеукраїнської природоохоронної акції «Годівничка».

Дякуємо педагогічним працівникам закладів освіти за створення необхідних умов для реалізації творчих здібностей дітей та батьків; за досягнення виховної мети заходів, а саме – привернення уваги школярів до охорони птахів, відродження дитячого свята «День зустрічі птахів».

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень