A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Підсумкове засідання міжшкільної методичної комісії вчителів суспільно-природничого циклу

Дата: 24.05.2020 16:08
Кількість переглядів: 13

 21 травня 2020 року в режимі відео конференції відбулося засідання ММК вчителів предметів суспільно-природничого циклу. В його роботі взяла участь головний спеціаліст ВОМС Саджениця Ірина Леонідівна. Під час засідання учасники розглянули та обговорили питання:

  1. «STEM-освіта – перспективна форма інноваційної освіти в Україні» Карнафель Н.А. у своєму виступі розкрила завдання, мету, етапи та терміни реалізації STEM-освіти, її переваги й недоліки, а також охарактеризувала напрямки розробки STEM-програм.
  2. «Концепція розвитку природничо-математичної освіти (STEM-освіти)». Бібік І.В.ознайомила присутніх із Проектом розпорядження КМУ “Про схвалення Концепції розвитку природничо-математичної освіти (STEM-освіти”. Вчителі природничих дисциплінПрохода А.А., Кузьміна І.В., Бібік І.В. підкреслили важливість проведення мультимедійних уроків за допомогою цифрових лабораторій для поглибленого усвідомлення та засвоєння учнями навчального матеріалу.
  3. «Організація онлайн і оффлайн освіти під час карантину». Біла Л.О. поділилася досвідом використання сервісу Learnis.Бібік І.В. розповіла про можливості використання власних блогів для роботи з учнями.Карнафель Н.А. зупинилася на зручності платформи Гугл клас для всього навчального закладу. СадженицяІ.Л. підкреслила важливість скоординованої діяльності вчителів-учнів-батьків для досягнення спільного результату під час дистанційної освіти.
  1. «Участь у професійних конкурсах - крок до підвищення фахової майстерності вчителя». Своїми враженнями від участі у конкурсі «Учитель року» поділилися Біла Л.О. та Прохода А.А.
  1. «Підсумки роботи ММК за 2019-2020 н. р.».

На завершення зустрічі, яка пройшла у дружній та теплій атмосфері, Ірина Леонідівна висловила надію, що криниця освітянської скарбниці педагогів Долинської ОТГ не зміліє й надалі, а педагогічні звитяги будуть лише примножуватися. Голова ММК побажала колегам на майбутнє яскравого горіння, творчого піднесення, душевної рівноваги і ніколи не втрачати того дорогоцінного таланту, що наділив Господь: уміння вчитися і вчити інших.

Протокол засідання  

  

  

  

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень