A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Футбольні новини

Дата: 25.08.2020 16:25
Кількість переглядів: 10

У суботу, 22 серпня, пройшов турнір з футболу у с. Мар’ївка, присвячений 29-річниці Незалежності України, серед команд Правого берегу Дніпра. У змаганнях брали участь такі команди як: «Агротроя» Мар’ївка, «Надія» Біленьке, «Великий Луг» Володимірівка, «Славутич» Петропіль та «Дніпро» Розумівка.

За жеребкуванням, в першому матчі, за вихід у фінал, ФК «Дніпро» змагалися з господарями турніру ФК «Агротроя» та перемогли з рахунком 2:1.

А вже у фіналі наші хлопці зустрілися з командою «Славутич», основний час не зміг виявити переможця, за регламентом змагань були назначені – післяматчеві пенальті у яких перемогла наша команда «Дніпро» з рахунком 5:4.

Переможцем турніру стала наша команда «Дніпро» Розумівка, друге місце посіли учасники команди с. Петропіль «Славутич», а третє місце – команда господарів с. Мар’ївка «Агротроя». Футбольні команди, як завжди, продемонстрували свій професіоналізм та захоплюючу гру.

Були визначені кращі гравці турніру, одним з них став: гравець «Дніпра» Штепа Артем. Переможець турніру отримав - кубок за І місце, грамоти та подарунки.

Вітаємо нашу команду з перемогою і бажаємо подальших успіхів!

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень