A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Підсумкове засідання міжшкільної методичної комісії вчителів гуманітарного циклу

Дата: 03.06.2021 15:22
Кількість переглядів: 12

Підсумкове засідання міжшкільної методичної комісії вчителів гуманітарного циклу за 2020/2021 н.р.

02 червня 2021 року відбулася онлайн-зустріч (Zoom) вчителів гуманітарного циклу міжшкільної методичної комісії. На засіданні детально проаналізовано результативність роботи педагогів за ІІ семестр та за рік (кер. Назаренко С.П.): засвоєння учнями Держстандарту, предметні тижні, позакласна робота, самоосвіта, робота з обдарованими дітьми; розглянуто питання оптимізації використання інтерактивно-дистанційного навчання на уроках словесності.

Друге питання засідання пройшло в активному обговоренні пропозицій щодо  планування роботи ММК на наступний навчальний рік. Філологи запропонували провести засідання, використавши такі форми, як  Педагогічна ярмарка, Складання букета педагогічного досвіду, Методична кав’ярня та ін., а також запланувати розгляд питання щодо формування інформаційної грамотності педагогів через вивчення різних форм роботи.

Бабашкіна О. А. поділилася враженнями від участі в онлайн-заході VII Міжнародній науково-практичній конференції "Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи" ( третє питання - «Школа вищої майстерності «Хочу поділитися»). Шевченко М.П. виклала власний погляд на роботу з дітьми в період дистанційного навчання. Кулик Л.В. розповіла про навички роботи з кубиком Блума. Бікулова Е.О. наголосила на безперечній перевазі в освітньому процесі ігрових форм. Кисла Л.А. надала перевагу інтерактивним формам навчання. Назаренко С.П. поділилася знаннями, набутими на обласному дистанційному семінарі керівників ММК " Навчання української у 21 столітті: виклики часу" та участю у першому регіональному дистанційному освітньому хакатоні "Ефективна й результативна дистанційна освіта: можливості, структура, засоби, інструменти"

На кінець засідання філологи прийшли до висновку, що роботу ММК вчителів гуманітарного циклу можна вважати задовільною.

Протокол засідання

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень