A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Увага! Оголошення!

Дата: 01.09.2021 12:13
Кількість переглядів: 20

Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради  оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади  юриста.

Основні вимоги: громадянство України, вільне володіння державною мовою та основними принципами роботи на комп’ютері.

Повинен знати: Конституцію України, Закон України «Про  освіту», законодавство стосовно служби в органах місцевого самоврядування, постанови, розпорядження, накази, методичні, нормативні та інші документи,  для виконання своїх посадових обов’язків.

Кваліфікаційні вимоги:  фахова освіта відповідного спрямування, вільне володіння державною мовою, та основними принципами роботи на комп’ютері.

Необхідні документи: заява про участь у конкурсі, заповнена особова картка (форма П-2 ДС з відповідними додатками; дві фотокартки 4х6;  копії документів про освіту; декларація про майно, доходи, витрати та зобов’язання фінансового характеру щодо себе та членів сім’ї за 2020 рік в електронному вигляді; копія паспорта громадянина України; медична довідка про стан здоров’я;  копія військового  квитка (для військових службовців або військовозобов'язаних); письмова згода на проведення спеціальної перевірки відомостей щодо кандидатів на зайняття посад ОМС.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу цього оголошення, за адресою : 70420 с. Долинське вул. Шкільна, 5А

Телефон : 223-20-05

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень