A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Футбол у новому році розпочався з перемоги ФК «Дніпро»

Дата: 28.02.2020 11:33
Кількість переглядів: 14

02.02.2020 р., проведено фінальний етап з футзалу, між командами Запорізького району. ФК «Дніпро» змагався з кращими командами правого та лівого берега по 1 лізі: «Надія» Біленьке та команда з смт.Малокатеринівка.

За регламентом змагань, команди повинні були зіграти декілька раз кожна -  для визначення переможця турніру. Першу гру, наші хлопці грали з командою з смт. Малокатеринівка, де у напруженній боротьбі, 2:1 перемога за Дніпрянами. Другий матч: нашим суперником була «Надія» с. Беленьке – наші принципові суперники, але на цей матч хлопці дуже гарно налаштувалися та показали свої спритні якості та перемогли з рахунком 6:5, ставши переможцем турніру. Команда «Надія» - зайняла 2 місце, а команда з Малокатеринівки – 3 місце.

Переможців привітав організатор змагань ФСК «Колос» - Земляк М.М., вручивши грамоти та Кубок за 1 місце, також відмітив кращого гравця турніру, яким став гравець нашої команди – Окатий Віктор. Результати змагань з футзалу будуть зараховуватися у командний залік зі спартакіади 2020 року Запорізького району у якому приймають участь наші спортсмени.  Далі буде продовження спартакіади, на наступному тижні  наші спортсмени приймуть участь у таких видах спорту як: настільний теніс, гирьовий спорт, шашки і дартс.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень