A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Серпневе засідання міжшкільної методичної комісії класних керівників з виховної роботи

Дата: 27.08.2020 11:04
Кількість переглядів: 12

26 серпня 2020 року проведено засідання міжшкільної методичної комісії класних керівників з виховної роботи.

Під час засідання ММК,  керівником Білою Ліною Олександрівною було представлено змістовну презентацію, яка містила матеріали щодо організації виховного процесу у 2020/2021 навчальному році. Також було окреслено ряд актуальних проблем сьогодення у виховній роботі та шляхи їх вирішення, а саме:  профілактика булінгу, профілактична робота щодо протидії торгівлі людьми, про запобігання та протидію домашньому насильству, про запобігання вживання дітьми та учнівською молоддю наркотичних і психотропних речовин. Жваву дискусію викликало питання щодо прав, обов’язків та відповідальності батьків за виховання дітей.

Протягом засідання було надано методичні рекомендації щодо проведення першого уроку, наголошено на  академічній свободі  вчителів щодо вибору теми уроку. Також запропоновано ряд актуальних тем на різний вік школярів, що пропонує МОН України для проведення першого уроку.

В ході роботи комісії була спланована робота щодо розвитку математичної грамотності здобувачів освіти у зв’язку з тим, що 2020/2021 навчальний рік оголошено Роком математичної освіти в Україні. Окреслено ряд тем, для проведення виховних годин та інформаційних заходів щодо роз’яснення дітям важливості вивчення математики, зацікавлення їх освітніми новаціями в цій галузі.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень